Ще си тръгне ли един от Съквартирантите преждевременно? Не пропускайте Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Извънредни обстоятелства ще се случат в Къщата на Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато две жени ще стигнат отвъд заплахите и обидите. Последните елиминации ще нажежат напрежението до краен предел. Поддръжниците на Цецо ще приемат тежко новината за неговото напускане и докато жените плачат безутешно за напускането на другаря си, мъжете ще се почувстват още по-решени да елиминират противниковия лагер. 

Напускането на Цветелин ще съвпадне със специалното ВИП парти, което женският лагер спечели след успеха им на мисия „Обратно в обора”. Така Никита, Аделина, Анита и Ирена ще отпразнуват двойния си празник – победата в играта и елиминирането на най-силния си противник. 

Вечерта обаче ще завърши повече от неочаквано – една срещу друга ще се изправят Силвия и Ирена. Дали това няма да доведе до принудително напускане на поне една от тях? Не пропускайте днешния дейли епизод, когато в извънредено живо включване в Къщата ще научите заедно със Съквартирантите решението на Big Brother.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com