Двамата гостуваха в „На кафе”, за да направят равносметка за участието на Ирена в Big Brother

„Повечето Съквартиранти в Big Brother приеха играта много сериозно и по най-зловещия начин се опитваха да унижават”, заяви Ирена. Тя гостува в „На кафе”, за да направи равносметка за участието си, след като Big Brother реши тя и Силвия да напуснат шоуто заради физическата саморазправа и вербалната агресия между тях. Ирена обясни, че заради неприятните настроения в Къщата е искала да напусне шоуто още преди този развой на събитията. 

Към разговора в студиото се присъедини и годеникът й Бен, който пристигна специално от Лондон в София. „Много съм горд с нея, представи се много добре в шоуто. Тя се държа добре, дори когато беше подложена на сериозни провокации”, подчерта Бен. 

Двамата отговориха на въпросите на постоянните коментатори на Big Brother в „На кафе” –социолога Мира Радева, водещата Маги Желязкова и журналиста Антон Стефанов. Какви са бъдещите планове на Ирена и Бен, как тя коментира поведението на Съквартирантите и каква е равносметката за участието й гледайте във видеото.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com