Никита става духовен гуру на Къщата в епизода на Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Разделение, интриги и противоречия между лагерите в Къщата е равносметката три седмици след старта на шоуто, а в епизода тази вечер Big Brother ще сложи край на това със седмична мисия „Духовни практики”. Съквартирантите ще трябва да са смирени, обединени, да се въздържат от конфликти и нецензурни думи, а един към друг те ще трябва да се обръщат с „братко” и „сестро”. Тъй като всяко братство има свой духовен гуру, Никита ще трябва да омиротворява Съквартирантите си, да разпределя ролите в Къщата и да им дава духовни напътствия. 

За да тества решителността на Съквартирантите да нямат противоречия, Големият брат ще им постави мисия „Телепатия”. Анита и Аделина трябва да определят от Изповедалнята кой от Съквартирантите е „най” в различни категории. Останалите обитатели ще трябва да познаят кой от тях двете дами са посочили във всяка категория, а бързата мисъл и обективната оценка ще са от особено значение.

След контузия на рамото Пламен е поредният Съквартирант, който прекрати участието си в Big Brother преждевременно. Докторите посъветваха Димитров и екипа на предаването да не рискуват травмата да се усложни и препоръчаха на чаровния барман пълна почивка. 

Същевременно Big Brother предизвиква феновете на предаването да разберат на кого от участниците приличат най-много, след като попълнят специална анкета на сайта.

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com