Какви обрати предстоят в Къщата? Не пропускайте Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Мисия „Духовни практики” трябваше да сложи край на противоречията в Къщата в епизода на Big Brother в петък по Нова. Като духовен гуру се изяви Никита, която трябваше да върне мира и разбирателството. 

Задачата на Съквартирантите беше да са смирени и да се въздържат от нецензурни думи, като един към друг се обръщат с „братко” и „сестро”. Жените да изрежат маникюра си, а мъжете да избръснат брадите си, което провокира недоволство. Междувременно Никита потърси подкрепа и се опита да разговаря с Катя и Киро, за да се изяснят и обединят в тази мисия. И докато Катя обяви, че ще даде всичко от себе си, Кирил даде пълен отбой.

За да тества решителността на Съквартирантите да нямат противоречия, Големият брат им постави мисия „Телепатия”. Анита и Аделина трябваше да определят от Изповедалнята кой от Съквартирантите е „най” в различни категории. Отговорите на двете дами обаче нараниха егото на Кирил и Николина, които се зарекоха, че повече няма да комуникират с Аделина. Мисията беше неуспешна. Какви обрати предстоят в Къщата? Не пропускайте Big Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com