Четиримата номинирани получават възможност да си купят място на финала по Нова

Финалът на Big Brother 2015 е само на една крачка разстояние. Този петък от 20.00 ч. по Нова Съквартирантите ще се борят за зрителската любов и престижната титла победител в Big Brother.

Преди това обаче само на метри от финала, един Съквартирант ще напусне най-известната Къща. Номинираните тази седмица са Никита, Кирил, Николина и Аделина, а един от тях ще има възможността да откупи своята номинация и да си осигури място направо на финала на предаването. Разбира се, титлата финалист има своята цена, а тя не е никак малка. Големият брат ще даде възможност на номинираните да наддават в таен търг. Този, който  предложи най-голяма сума ще получи билет за финала, а парите ще бъдат приспаднати от голямата награда. Ще си купи ли някой от номинираните сигурност и ще се закичи ли с титлата „сигурен финалист”, или ще предпочете да си спести главоболия от последствията, предстои да разберем.

В живото предаване тази вечер номинираните ще отговарят на въпроси от студиото. Коментаторите Соня Колтуклиева, Ангел Джамбазки, Пламен Медаров и бившите Съквартиранти Ирена и Цецо, ще подложат номинираните на кръстосан разпит на живо пред очите на зрителите. Кой ще напусне Big Brother 2015 само на крачка от финала и какви бяха настроенията между лагерите през последните дни, прекарани в Къщата, ще разберем по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.