Big Brother изправя Съквартирантите пред най-тежкото изпитание в момента по Нова

Колкото по-близо е финалът, толкова по-тежък става престоят на Съквартирантите в Къщата. В днешния дейли епизод ще станем свидетели на мисия, която наглед изпробва физическите сили и воля на участниците в Big Brother, но всъщност поставя на изпитание техните сърца. Нещо ще разтърси дълбоко дамите в Къщата и ще ги изправи пред сериозна дилема – дали да предпочетат личното удовлетворение, или да го пренебрегнат в името на общото благо. С какви трудности ще се сблъскат този път и какви решения ще вземат, ще разберете в момента по Нова.

След дългата и тягостна нетърпимост между двата лагера, именно тази мисия ще обедини поне за кратко Съквартирантите. Те ще забравят всички казани обиди, а най-големите врагове  – Никита и Кирил – ще седнат на една маса и ще заговорят спокойно. За съжаление, мирът няма да трае дълго и мъжете бързо ще намерят нов враг в лицето на... Големия Брат. Къщата ще се огласи от заплахи и проява на агресия, а дали Big Brother ще остави нещата така, или ще последват нови санкции, предстои да разберем.

Не пропускайте дейли епизода в момента по Нова, за да научите кой от Съквартирантите ще напусне завинаги Къщата и ще заеме почетното 6-о място. Вотът вече е положителен и на живо ще си тръгне този, който е събрал най-малка зрителска подкрепа до тази вечер. За зрителското одобрение се борят Аделина, Анита, Богданов, Никита, Катя и Кирил. Кой ще остане до големия финал в петък, зависи само от зрителите на Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.