Не пропускайте дейли епизода днес и големият финал на Big Brother в петък, 11 септември, от 20.00 ч. по Нова

„Имаше много радостни моменти в Къщата. Участието в Big Brother е съпоставимо с раждане –влизаш, очаквайки нещо хубаво, но изпитваш и болка”, разкри Ади – последният Съквартирант, напуснал шоуто преди големия му финал, при гостуването си в „На кафе”.

„В момента сме на етап на играта, когато номинациите не са личностни, а стратегически”, коментира колоритната дама своето излизане от Къщата. За разлика от останалите изгонени, тя не напусна заради резултат от зрителския вот, а заради решение на останалите Съквартиранти. Решителният глас за нейното изгонване дойде от Анита, която беше една от приятелките на Ади в Къщата.

„Анита много иска да бъде победител. Очаквах този неин ход. Ясно беше, че ще го направи. Тя смята , че може да стане победител”, коментира случилото се Ади.

Какво още разкри Ади пред Гала и постоянните коментатори в шоуто за своето участие в Big Brother, гледайте във видеото.

Не пропускайте големия финал на Big Brother в петък, 11 септември, от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.