Победителката в Big Brother 2015 сподели емоциите от живата си в Къщата в „Събуди се”

„Снощи за пръв път се усмихнах. Победата ми донесе облекчение. Беше уникално, не го очаквах”, сподели Никита за победата си в Big Brother 2015 при гостуването в „Събуди се”. Дамата посвети своят успех в риалити формата на всички, „които са пресовани и поставяни в рамки от ниско културни личности”

„Атмосферата в Къщата беше толкова сгъстена, че можеше да се реже с ножица. Мислите на всички бяха еднакви, аз бях единствената, която чувстваше, че нещо става и това не е редно. Чашата преля, когато никой не изказа мнение - едни се правеха, че спят, а други – че не са чули”, разказа Никита за отношението на мъжете в Къщата към нея.

„Имах нужда от промяна. Исках да се огледам в другите. Исках другите да ме видят такава, каквато съм. Прекалено дълго бях живяла в един сигурен свят, в който постоянно чувах „да”, така Никита обоснова своето решение да влезе в Big Brother 2015.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.