Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Третият лайв на VIP Brother трябваше да даде много отговори, но остави след себе си още повече въпроси. Гости на Ники Кънчев в коментарното студио бяха Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Иван Ласкин и Антония Петрова, които изказаха своето мнение за  твърденията на Богданов и поведението му като цяло.

В предишния дейли епизод Преслава научи от Big Brother за твърдението на Богданов, че има връзка с нея. Певицата извика бившия футболист на разговор на четири очи. Богданов ѝ обясни, че става въпрос за друга попфолк певица, към която има чувства, а не за Преслава.

Big Brother пусна видеозаписът с неговите твърдения и на Богданов, но той категорично отрече, че в него става въпрос за Преслава. Футболистът заподозря, че видеото е манипулирано от Големия Брат и думите са му изтълкувани погрешно.

След излезли публикации в медиите, че Богданов има връзка с певицата Джена, той бе помолен от Big Brother да потвърди дали това е истина. Богданов отказа да отговори на въпроса с довода, че това са лични неща. Разговорът между него и Big Brother стана достояние на Съквартирантите в селската Къща, сред които е и бившият годеник на Джена – Джино.

Малко по-късно младият милионер беше прехвърлен в звездната Къща при изричното условие, поставено от Big Brother - да каже, че е получил покана за влизане в шоуто тази вечер. Вратата на Къщата му отвори именно Пламен Богданов – непотвърдения засега конкурент за сърцето на Джена. Двамата се направиха, че не се познават.

Междувременно попфолк певицата Луна се превърна в аутсайдера на VIP Къщата. Нейното присъствие не остава незабелязано, но пък за сметка на това е неразбрано от повечето от Съквартирантите. Единственият й слушател и утеха е певецът Джорджано.

Дали между Богданов и Джино ще възникне напрежение, заради публикациите за връзка между футболиста и певицата Джена? И ще станем ли свидетели на по-сериозни разногласия във VIP Къщата? Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.