„Господари на ефира“ също са в челната позиция на класацията

Списание Forbes връчи традиционните си годишни награди за „Топ 70 на българските знаменитости” на 30 септември се състоя церемонията по връчване на. Лицата на X Factor и „Господари на ефира“ окупираха 8 от 70 места в класацията, което е повече от 10% от нея.

Тази година продуцентът и член на журито на X Factor и „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян се изкачи с две позиции нагоре и зае второто място, като преди него е само Григор Димитров. Компания в класацията му правят и колегата му в журито на формата Криско, както и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова. В първата 20-ица влизат и „господарите на ефира“ Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков и Ненчо Балабанов, който е победител и в последния сезон на „Като две капки вода“, следвани от Малин Кръстев и Мария Игнатова.

Истинско шоу взриви залата, когато Димитър Рачков трябваше да получи плакета си. Той за съжаление не успя да присъства на церемонията, но Мария Игнатова прие наградата от негово име и за всеобща изненада осъществи жива връзка по телефона, за да може той лично да благодари за признанието. И го направи в неподражаемия си стил, предизвиквайки бурен смях в залата с въпроса защо и как Маги Халваджиян отново е преди него.

Българското издание на едно от най-престижните списания в света Forbes организира класацията за трета поредна година, като лицата на предаванията на Нова „Господари на ефира” и X Factor неотменно присъстват на челни места в нея.

Не пропускайте Магърдич Халваджиян и Криско в предизвикателството на музикалните столове в X Factor  тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

 Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.