Отговора ще научите само в „Здравей, България” във вторник от 6.20 ч. по Нова

На 17 ноември, вторник, в сутрешния блок на Нова „Здравей, България”  ще се запознаете на живо с обстановката на границата, където се образуваха  километрични опашки на аради засилените мерки за сигурност. Ще разберете и какво видя екип на Нова, който проверява през нощта как живеят имигрантите в София. Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев търсят отговор на въпроса „На прага на война ли сме?”. Очаквайте коментарите на журналистите Мартин Карбовски и Иван Гарелов. В предаването ще видите още:.

Как изглеждат събитията в Париж, видени от Пазарджик? Диана Найденова разговаря с близките на имамите, обвинени в радикален ислям.

На живо в очакване Волен Сидеров да се предаде в Столичното следствие.

2-годишният Валери заминава на лечение благодарение на Вас, нашите зрители.

Близките на загиналите в зверската катастрофа на автомагистрала „Тракия” през 2011 г. за изчезването на единия от осъдените.

Кой протестира срещу винетките - на живо от Пловдив.

Нова българска анимация – модерен вариант на „Златната ябълка”.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването.  А отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” във вторник от 6.20 ч. до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио Novanews в София, Велико Търново и Кюстендил.