Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Петя Близнашка от Червен бряг спечели нов автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета” в Национална лотария тази седмица. „Чувството да си собственик на чисто нова кола е уникално. Тръпката също”, с вълнение разказа Петя след играта. „Цялата еуфория трябва да се изживее, за да може всеки да я разбере”, добави 34-годишната късметлийка. Билетът, с който е спечелила участие в Национална лотария, е „Кеш х10”.

В играта „Сейфовете” за максимална печалба от 84 000 лева играха Росалина Владимирова от Тутракан и Емил Шаранков от Самоков. Емил първи напусна играта със сумата 7 500 лева, а 66 000 лева зарадваха Росалина Владимирова. „Чувствам се страхотно. Ще отнеме време, докато осъзная колко голяма е сумата, която спечелих”, заяви 28-годишната късметлийка. Тя разказа още, че преди време е спечелила 100 лева от Национална лотария и оттогава е повярвала в късмета си. Със спечелената сума ще осъществи мечтата си да посети стадион Уембли в Лондон, ще пътува и до други мечтани дестинации. Билетът, с който е спечелила участие в предаването, е „Лото 6 от 47”.

В „Мега джакпот” късметът се усмихна на Величка Тодорова от Варна, която ще сбъдне мечтите си със страхотната печалба от играта и ще помогне на дете в нужда. Величка си тръгна с усмивка и 20 000 лева. „Нека всички да мечтаят, да вярват и да участват. Иначе няма как да спечелят. Аз вярвах, мечтаех и то се случи”, разказа тя. Билетът, с който Величка спечелила участие в предаването, е „Мега милиони”.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.