Гледайте финала на музикално шоу №1 в момента по Нова

„Очаквайте грандиозно тричасово шоу за финала на X Factor”, разкриха водещите на музикално шоу №1 Алекс Раева и Мария Игнатова борени минути преди старта на концерта.

В момента тримата финалисти Дарина, Християна и Кристиан ще се борят за титлата на „X Factor на България”. Васил Найденов, Любо Киров и фронтменът на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, ще бъдат сред специалните гости на големия финал на музикално шоу №1. На сцената ще излезе и супергрупата ФОНДАЦИЯТА.

В кулминацията на своя четвърти сезон X Factor ще събере тримата победители от предишните сезони, които вече са сред любимите звезди на България – Рафи, Жана Бергендорф и Славин. Тримата талантливи изпълнители ще изпеят общо парче, споделяйки глас, амбиция и харизма – качества, които ги превърнаха в победители в предишните издания на музикално шоу №1 в света. 

Какви изненади ще поднесе финалът на шоуто на финалисти и фенове? Кой ще се превърне в новия X Factor на България? Гледайте в момента по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.