Не пропускайте първия епизод от втори сезон на премиерния криминален сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Нови загадки от интригуващия свят на конспирацията ще разкрие премиерният криминален сериал „Черният списък”, чийто втори сезон започва тази вечер по Нова. В центъра на събитията отново е бившият държавен агент Реймънд „Ред” Редингтън, който от десетилетия е сред най-търсените престъпници. През миналия сезон Ред мистериозно се предаде на ФБР, но сега ФБР работи за него, докато той разкрива един по един политици, гангстери, шпиони и международни терористи от своя „черен списък”. 

Ред помага всички те да бъдат заловени, но при изричното условие Елизабет „Лиз” Кийн да продължи да му партнира в задачата. Той я научава да мисли като престъпник и да „вижда по-голямата картина”, въпреки че това понякога не ѝ харесва. В главните роли отново са Джеймс Спейдър и Меган Буун, които впечатляват с брилянтна игра.

Изпитанията с мистериозния господин, скрит зад прозвището Берлин, продължават в първия епизод от втория сезон тази вечер. Берлин наема неуловим ловец на глави, който да открие Ред. Самият Ред с изумление разбира, че се е прицелил в човек от миналото си, за да получи отмъщение. Докато Купър е притиснат да се върне на служба, Лиз работи всеотдайно, за да загърби брака си с Том.

Какви разкрития предстоят и ще успеят ли да спрат Берлин, преди да е станало твърде късно? Гледайте първи епизод от втори сезон на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук