Християна Лоизу е победителят в 4-ти сезон. За първи път в историята на шоуто в България чужденец печели първото място

Християна Лоизу е новият X Factor на България. Запомнящият се финал* на музикално шоу №1 е бил проследен от близо един милион души сред всички зрители (4+), а пиковият момент –оспорваната музикална битка между харизматичната Християна Лоизу и чаровния Кристиан Костов, е бил гледан от над 1 200 000 души. 

Успехът на Нова с X Factor е категоричен, четвъртият сезон на шоуто увеличи дела на зрителската си аудитория с около 15%** спрямо миналия сезон.

„Тази победа е ваша! Благодаря ви за подкрепата” – бяха първите думи на Християна след обявяването й за победител. Освен възможността за професионална музикална кариера, тя получи и сумата от 50 000 лева, която да инвестира в своето бъдеще.

Талантливият Кристиан Костов зае второ място на финала. Той докосна публиката с песента на Любе „Позови меня”, а малко по-късно достигна кулминацията с взривяващо изпълнение в компанията на Васил Найденов. 

„С музиката можеш да стигнеш до края на света” – така Люси Дяковска обобщи участието на най-атрактивната и темпераментна участничка в четвърти сезон на X Factor Дарина Йотова, която зае трето. Момичето, което извървя дълъг път, но не промени емоционалната си натура, обра овациите за дуета си с Любо Киров.     

Най-добрите моменти от четвърти сезон на X Factor и взривяващите изпълнения от финала на шоуто можете да видите в официалния канал  във vbox7.com

Източник данни: Nielsen Admosphere
*Запомнящият се финал* на музикално шоу №1: 25 януари, Часови слот: 20:01:00 - 22:57:59
** Важи за зрителски групи: всички 18-49 години, градско население 18-49 години, всички 18-34 години