Шеф Шишков е една от големите изненади в новия сезон на „Черешката на тортата”, който започва тази вечер от 20.00 по Нова

Шеф Шишков е една от големите изненади в новия сезон на „Черешката на тортата”, който започва тази вечер от 20.00 по Нова. Това обяви в „На кафе” шеф Манчев броени часове преди старта на шестия сезон на кулинарното риалити. Сред другите изненади за феновете на предаването е седмицата на победителите и седмицата на топ готвачите. 

Петимата ветерани в шоуто Коцето Калки, Мая Бежанска, Теди Кацарова, Ернестина Шинова и Камен Воденичаров ще открият седмицата на победителите тази вечер. „Предстои много интересна седмица с тематични вечери”, подчерта шеф Манчев. Една спукана тръба ще обърка тотално плановете на Коцето Калки и ще го принуди да влезе в ролята на водопроводчик. Аварийната ситуация ще накара артистичния домакин да промени мястото, вечерята ще се забави с часове и сред гостите ще премине високо напрежение.  

„Това, с което съм най-горда, е, че гостите всъщност не дойдоха на вечеря, те дойдоха при приятел”, разказа на свой ред Ернестина Шинова, която също гостува в студиото. Ексклузивни кадри от епизода тази вечер вижте във видеото от „На кафе”. 

Не пропускайте епизодите от новия сезон на кулинарното риалити „Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова.

Най-доброто от предишния сезон можете да видите във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, а актуалните новини следете в сайта на Нова и във Facebook страницата на предаването.