Не пропускайте „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

В петък предаването „На кафе” по Нова ще се включи на живо от фестивала за ръчна изработка „Код Любов”, организиран от Ваня Щерева. Там зрителите ще имат възможност да разгледат много оригинални подаръци, с които да зарадвате своите любими хора за Свети Валентин.

Специален гост на Гала ще бъде журналистът Генка Шикерова, която ще разкаже за всички интересни неща около нея в личен и професионален план. Зрителите ще научат за предизвикателствата в нейната работа, кои са любимите спортове на нейното семейство, а в кухнята на предаването Генка ще сподели любимата си рецепта.

Следващата седмица, във вторник, „На кафе” ще отбележи седем години от завръщането си в ефира на Нова телевизия, което прави общо 12 години на екран. Екипът има предизвикателство към всички зрители - запишете кратко видео с времетраене до една минута с послание за рождения ден на предаването и го изпратете на Facebook страницата на предаването. Бъдете креативни, забавни и нестандартни, а най-интересните видеа ще видите на живо в „На кафе“ на 16 февруари. Изпратените в инициативата видеа ще бъдат достъпни на уеб платформите на Нова Броудкастинг Груп, както и могат да бъдат показани в ефира на Нова телевизия.

Гледайте „На кафе” в петък от 9.30 ч. по Нова.