Не пропускайте премиерния филм „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия” от 20.00 ч. и екшън-фантастиката „Когато падне мрак” от 22.20 ч. по Нова

Последната надежда на човечеството е събрана в една последна битка в премиерния филм „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Режисьорът Джонатан Либесман поверява главните роли на Аарън Екхарт, Бриджит Мойнахан, Рамон Родригес.

„Битка Лос Анджелис: Световна инвазия” e напрегнат военен екшън, представящ неочаквана и ужасяваща атака над Земята. От водата до бреговете на Лос Анджелис се надига безмилостна армия от извънземни, които не се спират пред нищо и целят унищожението на всичко живо. Сержант Нанц (Арън Екхарт) и неговият взвод се изправят срещу тази инвазия, за да спасят колкото се може повече хора.

Съботният кино маратон продължава с екшън-фантастиката „Когато падне мрак” от 22.20 ч. по Нова, който впечатлява с невероятни апокалиптични сцени и специални визуални ефекти. В центъра на сюжета са няколко хлапета, които се опитват да оцелеят, след като извънземни окупират Русия. Това изглежда почти невъзможно, тъй като невидимите нашественици поглъщат цялата енергия на Земята и стават все по-могъщи.

Не пропускайте филмите тази вечер – премиерата „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия” от 20.00 ч. и екшън-фантастиката „Когато падне мрак” от 22.20 ч. по Нова.