Босът определя двамата стажанти ще отидат на финал тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Босът Стефан Шарлопов тази вечер по Нова ще избере двамата участници, които продължават към финала на „Звездни стажанти”. При своето решение той ще се основава на цялостното представяне на звездите, но голямо влияние ще окаже и резултатите от настоящата задача. Двата отбора трябва да организират тренировка по звездна зумба. За да бъде предизвикателството достойно за претендентите  за финала, то включваше доста подусловия - да измислят оригинално движение, което да вплетат в хореографиите си, уникален мотивационен призив, както и да се погрижат за популяризирането на тренировката. Победител в мисията ще бъде отборът,  реализирал по-голяма сума от продадени билети, а в края на задачата Босът ще избере двамата стажанти, които ще отидат на големия финал на 4 и 5 юни, събота и неделя,  от 22.30 ч. по Нова.

Напрежението преди финала казва своята дума сред стажантите. Двата отбора бяха истински затруднени от задачата и многобройните условия в нея, които изискваха внимание и допълнителни усилия. При „Ангелите на Шарлопов” възникнаха разногласия по маркетинговата стратегия на проекта. „Отборът” обаче се оказа по-затрудненият от двата тима. Проджект мениджърът Юлиян Константинов не беше много запознат със същността на зумбата, а когато вникна в нея, цялата му мотивация се изпари. Юлиян дори беше готов да се откаже от борбата, но 100 Кила пое организацията и рекламирането на класа, възползвайки се от черногледството на своя проджект мениджър.

Дали Юлиян ще превъзмогне своята неприязън към танците? Кой отбор ще спечели важната предпоследна задача и кои са двамата, които ще отидат на финал? Гледайте развръзката в „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Допълнителна информация ще откриете в официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.