Гледайте срещата на живо тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сблъсъкът между отборите на Чехия и Турция на UEFA EURO 2016 тази вечер крие сериозна интрига, макар и основно за третото място. Двубоя от 22.00 ч. можете да гледате на живо в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg

Има сценарий, който праща чехите и до втората позиция, като той минава през задължителна тяхна победа и загуба на Хърватия от Испания с поне два гола разлика. Така чехи и хървати ще завършат с по четири точки в актива си, но по-добрата голова разлика ще направи момчетата на Павел Върба подгласник на испанците. Всъщност победата им над Турция така или иначе е задължителна за постигане, тъй като всеки друг развой на мача ще означава сигурно отпадане. Фатих Терим и неговият тим в никакъв случай няма да се предаде, макар и задачата да му изглежда непосилна – с голова разлика 0:4 от първите две срещи турците трябва буквално да отнесат Чехия, за да спечелят квота като трети в своята група.

Спортната програма в ефира на Нова тази вечер започва в 21.00 ч. с „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Чехия – Турция. Повече четете в Gong.bg

Футболните фенове могат да гледат и срещите Северна Ирландия – Германия днес от 19.00 ч. в ефира на Diema и Diema Sport 2, Украйна – Полша от 19.00 ч. по БНТ1 и БНТ HD, както и Хърватия – Испания от 22.00 ч. по БНТ1 и БНТ HD. 

Най-интересното на и извън терените във Франция, представено от Йоана Гочева, вижте във видеото от „Здравей, България”.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.