Не пропускайте филмите „Отстреляй бившата” от 20.00 ч. и „Аленият прилив” от 22.15 ч. по Нова

Холивудските звезди Дженифър Анистън и Джерард Бътлър ще покорят ефира тази вечер с много смях и добро настроение в романтичната комедия „Отстреляй бившата” от 20.00 ч. по Нова. Във филма двамата актьори са бивши съпрузи, които си погаждат различни номера, докато в крайна сметка разбират, че са попаднали в гонитба за живота си. 

Героят на Бътлър – Майло Бойд, получава работата на живота си – да намери и върне в съда бившата си съпруга. Репортерката Никол Хърли обаче му казва, че е по следите на убийство и Майло разбира, задачата му никак не е лесна. Да спасят кожата си се оказва доста по-трудно от даването на брачните обети за любов и вярност.

Неделният кино маратон продължава в 22.15 ч. с екшъна на Тони Скот „Аленият прилив”. Лентата разказва за ветерана капитан Франк Рамзи и новоназначения първи офицер Рон Хънтър, които попадат във вихъра на международна криза. На борда на ядрена подводница те пътуват към Русия, където радикални националисти заплашват с Трета световна война. Но когато получават непотвърдено съобщение да изстрелят ракетите си, Рамзи и Хънтър влизат в конфликт за изпълнението на заповедта. 

Не пропускайте филмите тази вечер – „Отстреляй бившата” от 20.00 ч. и „Аленият прилив” от 22.15 ч. по Нова.