Не пропускайте четвъртфиналите по NOVA, Diema и Diema Sport на 1 и 3 юли от 22.00 ч.

След кратка пауза Европейското първенство продължава утре с двубоя Полша – Португалия. На 1 юли Уелс и Белгия ще спорят за място сред най-добрите четири тима на Стария континент, а на 2 юли Германия ще се изправи срещу Италия. Последният мач от четвъртфиналите е между домакините Франция и изненадата на първенството – Исландия.

Всички двубои започват в 22.00 ч.
30 юни: Полша – Португалия – Gong.bg
1 юли: Уелс – Белгия – Diema, Diema Sport, Gong.bg
2 юли: Германия – Италия – Gong.bg
3 юли: Франция – Исландия – NOVA, Diema Sport, Gong.bg

На 1 юли Уелс ще се опита да стигне за първи път във футболната си история до полуфинал на голямо първенство. Подобно постижение ще гони и отборът на Белгия, който никога не е бил сред последните четири тима на европейски шампионат. Мачът Уелс – Белгия ще се играе на стадион „Пиер Моро” в Лил, който е с капацитет 50 186 седящи места. Двата отбора бяха в една квалификационна група за UEFA EURO 2016, като Белгия зае първото място, а Уелс остана само на две точки по-назад, непобеден от „Червените дяволи” в двете срещи, постигайки успех у дома. 

Двубоят Франция – Исландия на 3 юли ще е на „Стад дьо Франс”, който e петият по големина стадион в Европа с капацитет 81 338 зрители. „Петлите” вече два пъти триумфираха на родна земя в големи първенства – през 1984 г. на Европейското първенство, а 14 години по-късно и на световното. Сега обаче домакините се изправят пред предизвикателството на вълнуващия състав на Исландия, който продължава да е без загуба, превръщайки се в най-интересното футболно събитие на лятото. 

Футболните срещи от програмата на UEFA EURO 2016 се излъчват в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg