Не пропускайте развръзката в първата битка за полуфиналите на euro2016.gong.bg

Полша и Португалия поставят днес началото на битката за класиране на полуфиналите на UEFA EURO 2016. Двата отбора излизат един срещу друг от 22.00 ч. на стадиона в Марсилия, за да определят кой е по-достойният тим и първият полуфиналист, който да си гарантира място в топ 4 на турнира. Футболните фенове могат да проследят двубоя на сайта euro2016.gong.bg.

Португалия влизат като фаворит в мача, а предвид наличието на Кристиано Роналдо в състава, това е напълно закономерно. Важно за крайния изход на срещата ще бъде и кой ще надделее в сблъсъците между Камил Глик и Кристиано Роналдо, но вероятно всеки един полски футболист ще бди за опеката на звездата на португалците.

Въпросът пред селекционера на „Дружина Полска” Адам Навалка е на кой вратар да заложи, след като Шчесни се възстанови след контузията си, но до този момент Лукаш Фабиански се представя на ниво. Поляците играят доста задружно, а успехът над Швейцария с дузпи повиши самочувствието им. За останалите постове Навалка няма кой знае какви въпросителни и ще използва всичките си налични футболисти.

Не пропускайте развръзката в първата битка за полуфиналите на euro2016.gong.bg.

Останалите двубои за полуфиналите на UEFA EURO 2016 също започват в 22.00 ч.
1 юли: Уелс – Белгия – Diema, Diema Sport, Gong.bg
2 юли: Германия – Италия – Gong.bg
3 юли: Франция – Исландия – NOVA, Diema Sport, Gong.bg

Футболните срещи от програмата на UEFA EURO 2016 се излъчват в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg