Не пропускайте четвъртфиналния двубой на UEFA EURO 2016 тази вечер от 22.00 ч. по Diema, както и в HD качество по Diema Sport и на сайта http://euro2016.gong.bg/

Спокойно можем да кажем, че UEFA EURO 2016 e първенството на изненадите. Едно от многото неочакваните развития е класирането на Уелс за  четвъртфиналите, а тази вечер островитяните влизат в сблъсък с фаворита Белгия за влизане в ТОП 4 и може би ще поднесат още един сюрприз. Феновете ще могат да гледат директно двубоя по Diema, както и в HD качество по Diema Sport и на сайта http://euro2016.gong.bg/.

Този мач ще е и малко по-специален, защото „червените дяволи” искат да победят в него и в чест на починалия предводител на феновете на отбора. Той получи инфаркт след мача с Унгария и сега всички искат да му посветят голям успех. Определено белгийците са големият фаворит, но дали ще успеят да се справят с уелсците, които никой не слагаше в сметките?

Гарет Бейл води Уелс напред и достигането до четвъртфиналите на UEFA EURO 2016 е огромен успех за Драконите. Сега обаче те са изправени пред изключително сериозно предизвикателство, защото за място на полуфинала съперник е пълния със звезди тим на Белгия. Островитяните обаче не крият амбициите си да направят сензацията още по-голяма. И няма как да е по друг начин, след като Уелс определено знае как да победи Белгия. Двата отбора бяха в една квалификационна група, а Уелс записа победа и равенство, без да допусне гол от своя съперник.

Способен ли е Бейл да изведе тима си към нова знаменита победа или Белгия ще продължи успешния поход към мечтаната титла? Гледайте четвъртфиналния двубой тази вечер от 22.00 ч. по Diema, както и в HD качество по Diema Sport и на сайта http://euro2016.gong.bg/.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите са свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп излъчва на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях се предава паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

Останалите двубои за полуфиналите на UEFA EURO 2016 също започват в 22.00 ч., както следва:

1 юли: Уелс – Белгия – Diema, Diema Sport, Gong.bg
2 юли: Германия – Италия – Gong.bg
3 юли: Франция – Исландия – NOVA, Diema Sport, Gong.bg

*NOVA и БНТ запазват правото си на промени в програмата при необходимост.

Футболните срещи от програмата на UEFA EURO 2016 се излъчват в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.