Не пропускайте най-очаквания четвъртфинал на UEFA EURO 2016 днес от 22.00 ч. по NOVA, както и в HD качество по Diema Sport и на http://euro2016.gong.bg/

Най-очакваният четвъртфинален мач на UEFA EURO 2016  ще определи последния полуфиналист на първенството тази вечер. В 22.00 ч. на стадиона в Париж в епична битка един срещу друг ще се вкопчат домакините Франция и най-голямата изненада на турнира до момента Исландия, а срещата ще може да бъде проследена директно в ефира на NOVA, както и в HD качество по Diema Sport и на сайта euro2016.gong.bg, като коментарното предаване за мача „Rendez-vous” ще започне в 21.00 ч.

„Петлите” са безспорният фаворит - те разполагат с големите звезди, домакини са, всички прогнози сочат, че няма как да паднат. Но всички така отписваха гордите исландци и във всичките им мачове дотук, затова и португалци, и австрийци, и англичани страдаха горко след битките си с тях, отбелязва сайтът Gong.bg.

Исландците вече обявиха, че не ги е страх от никого и ще излязат в търсенето на победата срещу далеч по-именития съперник. Селекционерът Ларс Лагербак със сигурност е подготвил тактически капани на опонента си Дидие Дешан. Шведът е подкован и от това, че няма проблеми около състава си. Освен това, отборът си е починал добре, след като от предишния му мач в турнира изминаха цели шест дни, а в този натоварен график на Европейското това е важно.

От липса на почивка не могат да се оплачат и французите. А те вече имат едно наум от видяното от исландците до момента на шампионата. Те подходиха доста внимателно към съперника в подготовката за сблъсъка. „Петлите” бяха доста обрани в изказванията си, а и медиите не изпаднаха предварително в еуфория, че ще срещнат точно Исландия, както направиха английските им колеги преди това и после горчиво съжаляваха, отбелязва сайта Gong.bg.

Ще поднесе ли Исландия най-голямата си изненада досега на UEFA EURO 2016? Не пропускайте развръзката в този оспорван двубой тази вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA, както и в HD качество по Diema Sport и на сайта euro2016.gong.bg.

А каква е обстановката в Париж преди мача, разказва Георги Драгоев във видеото тук>

По време на UEFA EURO 2016 зрителите са свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп излъчва на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях се предава паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

Футболните срещи от програмата на UEFA EURO 2016 се излъчват в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

*NOVA и БНТ запазват правото си на промени в програмата при необходимост.