Не пропускайте най-щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Надежда Антонова е късметлийката, която спечели 27 000 лева в началото на 2016 година от „Сейфовете” на Национална лотария. Седем месеца по-късно екипът на предаването ѝ отиде на гости в град Казанлък, за да провери как продължава животът й след печалбата.

„Чувството е прекрасно, не се забравя цял живот. И двамата със съпруга ми играем редовно”, разказа тя. Надежда споделя, че когато са и се обадили, за да й съобщят, че е избрана за участие в Национална лотария, е щяла да припадне.

„Аз бях  сигурна, че ще играя на сейфовете, още когато ми се обадиха”, спомня си късметлийката. В играта е отваряла сейфове с номера на любими дати.

Надежда разкрива, че след печалбата от Национална лотария е повярвала в късмета си.

„След предаването се чувствах много щастлива, толкова положителни и прекрасни емоции никога не съм изпитвала”, сподели още късметлийката. С печалбата тя е купила лаптоп на дъщеря си, нов телевизор и други належащи неща.

„Първият месец беше само купони и почерпки”, каза Надежда. С част от печалбата щастливката и съпругът й са отишли на почивка в Халкидики. „За първи път отидох на море в чужбина, беше просто чудесно”.

Вие може да сте следващият късметлия в играта „Сейфове” в новия сезон на предаването Национална лотария. Не пропускайте да видите как се промени живота на късметлиите в най-щедрото предаване всяка събота през лятото от 19.30 ч. по NOVA.