Лятото в ефира на NOVA продължава с най-горещото спортно събитие UEFA EURO 2016, любими формати и сериали и през юли

Освен дългоочакваната развръзка на Европейското първенство по футбол в началото на юли, NOVA е подготвила и изненади за любителите на кулинарните формати и риалити сериалите. Две нестандартни седмици в началото на юли ще поднесе „Черешката на тортата”, която продължава през целия месец със свежи кулинарни предложения всяка делнична вечер, от 20.00 ч. по NOVA. За първи път в историята на кулинарното риалити ще станем свидетели на седмица, в която децата на знаменитостите ще са домакини. Седмицата на семейните двойки ще представи в нова светлина известни личности, които ще покажат таланта си в кухнята и то в тандем. „Съдби на кръстопът”, „София - Ден и Нощ” и „Господари на ефира” ще са част от програмата на NOVA до края на Европейското първенство по футбол, в обичайното време, в дните без мачове.

От 11 юли, веднага след финала на UEFA EURO 2016, лятното издание на Новините се завръща със специална емисия с всичко най-важно от деня в най-удобното за зрителите време през лятото. Двойна доза новини и две срещи с познатите водещи Ани Салич и Николай Дойнов предстоят в праймтайма на NOVA, в 19.00 и в 22.00 часа, от понеделник до петък, до есента. Вярна на себе си - да бъде иноватор и да е в унисон с  динамиката на събитията и ритъма на зрителите в летните месеци, NOVA е единствената медия на пазара, която за трета поредна година пуска специално лятно издание на Новините.

Отново от 11 юли любителите на детективските загадки и екшън ще станат свидетели на изненадващи разкрития и обрати всяка делнична вечер, от 21.00 ч., с пети сезон на култовия криминален сериал „Хавай 5-0”, който ще ги подготви за премиерата на новия шести сезон – веднага след това. От 22.30 ч., веднага след лятното издание на Новините, следва „София - Ден и Нощ”, а „Господари на ефира” ще продължат да покоряват тв ефира с нов час през летните месеци – всяка вечер, в 23.30 ч. по NOVA. 

Най-актуалните и интересни събития за начало на деня и през юли ще представят водещите на сутрешния блок на NOVA Ани Цолова и Виктор Николаев в „Здравей, България”. През уикенда Мирослава Иванова и Деян Веселинов ще информират зрителите за темите на деня в „Събуди се”. В допълнение съботно-неделният сутрешен блок ще покаже най-доброто от „Миролюба Бенатова представя” през юли, а „Комбина” ще  продължи да търси точните отговори, темите и гостите, които всички очакват да видят.  Любими кино хитове и премиерни заглавия ще допълнят програмното разнообразие през уикендите на летния сезон по NOVA.

Не пропускайте изненадите и акцентите през юли в програмата на Nova.