„Грозното пате” срещу „Драконите” в сряда и немската футболна машина срещу „Френските петли” в четвъртък от 22.00 ч.

Най-добрите четири отбора в Европа ще спорят за място на финалите в сряда, 6 юли, и в четвъртък, 7 юли. 

На 6 юли дебютантът Уелс, който достига за първи път в историята си до полуфинал на голямо първенство, ще се изправи срещу отбора на Португалия, наречен от селекционера на отбора Фернандо Сантош „грозното патенце на първенството”, достигайки полуфинала, без да блести с вълнуващ футбол и победа в редовното време. На терена един срещу друг ще застанат звездите на Реал Мадрид Гарет Бел и Кристиано Роналдо. Не пропускайте да проследите на живо и напълно свободно двубоя между драконите и звездите на Португалия по Gong.bg.

Горещият сблъсък между немската машина, водена от Йоаким Льов, и домакина Франция е на 7 юли на „Стад Велдром” в Марсилия. Ще се справи ли Льов без контузените Марио Гомес и Сами Кедира и ще успее ли Швайнщайгер да преодолее травмата в коляното? Ще допусне ли Дидие Дешан петлите да се разминат с шанса да завоюват трета титла от голямо първенство на родна земя? Не пропускайте двубоя Германия – Франция в четвъртък, 7 юли, по NOVA, Diema, Diema Sport, Gong.bg.

Двубоите започват в 22.00 ч.
6 юли: Португалия – Уелс – Gong.bg
7 юли: Германия – Франция – Nova, Diema, Diema Sport, Gong.bg

Финалът на UEFA EURO 2016 е на 10 юли, неделя, отново с начален час 22.00. 

Футболните срещи от програмата на UEFA EURO 2016 се излъчват в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg