Не пропускайте фантастичния трилър с Мат Деймън и Емили Блънт тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Холивудските звезди Мат Деймън и Емили Блънт се сблъскват с невидимите сили на организация, която контролира живота им в премиерния за българския ефир фантастичен трилър „Агенти на съдбата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата е базирана на разказ на Филип К. Дик, който е известен с авторството си на класики като „Блейд Рънър“, „Зов за завръщане“ и „Специален доклад”. Зад екранизацията стои Джордж Нолфи, който е сценарист на „Бандата на Оушън” и „Ултиматума на Борн”, а с „Агенти на съдбата” прави своя режисьорски дебют. Нолфи е привлечен от идеята за невидимите сили, които контролират човешката съдба. Това вярване е широко разпространено сред хората, но в „Агенти на съдбата” тези невидими сили приемат човешки образ, с което Нолфи иска да отправи послание – бъдещето ни до голяма степен зависи от личностите в най-близкото ни обкръжение.

Мат Деймън влиза в ролята амбициозния политик Дейвид Норис, който е на крачка от спечелване на място в американския сенат, когато среща красивата балерина Елис Селас (Емили Блънт). Точно когато осъзнава, че се влюбва в нея, мистериозна организация решава, че двамата не трябва да бъдат заедно. Дейвид е изправен срещу самите агенти на Съдбата – хората от Бюрото по Нагаждане, които ще направят всичко по силите си, за да държат влюбените разделени. Дейвид или трябва да забрави за нея и да приеме предопределения си път, или да рискува всичко, за да прекърши Съдбата и да бъде с Елис.

За да постигне максимален ефект на въздействие, Нолфи заснема много сцени в почти документален стил, използвайки посещенията на Деймън на реални политически форуми. Много екшън и шеметни преследвания ще държат зрителите в напрежение до последния момент на филма.

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир фантастичен трилър „Агенти на съдбата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.