Не пропускайте филмите тази вечер – „Колумбиана” от 20.00 ч. и „Трон: Заветът” от 22.15 ч. по NOVA

Отмъщението ще е по-изкусително от всякога в екшън-трилъра „Колумбиана” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата на Оливие Мегатон е по сценарий на Люк Бесон, а в главната роля зрителите ще видят актрисата Зоуи Салдана. Като невръстно момиче героинята й става свидетел на убийството на родителите си. В този ден си обещава, че ще отмъсти на главореза Марко и наркобоса Дон Луис Сандовал. 15 години по-късно тя работи като наемен убиец, търсещ мъст за смъртта на близките си. 

Кино маратонът тази вечер продължава в 22.15 ч. с екшън-фантастиката „Трон: Заветът”, която ще отведе зрителите в един свят с неограничени възможности. Режисьорът Джоузеф Косински поверява главните роли на звездните актьори Джеф Бриджис, Гарет Хедлънд, Оливия Уайлд.

Във вихъра на събитията са 27-годишният Сам Флин и баща му Кевин. Докато разследва странното изчезване на баща си, Сам попада в същия киберсвят на жестоки програми и гладиаторски игри, в който Кевин живее от 25 години. Заедно със свой верен приятел, баща и син предприемат пътуване през визуално зашеметяващата компютърна вселена. 

Не пропускайте филмите тази вечер – „Колумбиана” от 20.00 ч. и „Трон: Заветът” от 22.15 ч. по NOVA.