Трима щастливци разказаха за живота си след печалби от Национална лотария в „Събуди се”

Рекордният за страната джакпот в Национална лотария достигна сумата от 9 800 000 лева. Следващото теглене за мечтаната печалба в играта „Големият джакпот” е на 17 август от 19.45 ч. по NOVA. По този повод водещата на предаването „Събуди се” Мирослава Иванова се срещна с трима щастливци, за да разбере как се е променил живота им, след като ги е споходил късмета в игрите на Национална лотария. Те бяха единодушни, че първоначалното вълнение от печалбите е било огромно.

„Променя се начина на мислене. Характерът и отношенията с хората не се променят за толкова кратко време, но се променя начинът на мислене. Всичко материално, което виждаш по магазините и е било табу за теб и не си можел да го купиш, вече си представяш как си го купуваш без никакъв проблем”, сподели  Мартин Георгиев, който е спечелил 500 000 лева от билета „Кеш х 50” на Национална лотария. Късметлията разкри, че печалбата е дошла в точния момент, когато е бил много затруднен във финансово отношение.

 „Не мога да кажа, че съм богата, но мога да кажа, че съм щастлива, защото имам това, което исках”, разказа Кристина Николова, която пък е спечелила 250 000 лева от „Бинго Лото” на Национална лотария. Младата дама си е купила собствен дом със своята печалба.

„Много хора ми се радват, искат да ме видят и да ме пипнат, защото съм спечелила. Цяла Стара Загора, но никой не ми завижда”, сподели Фатме Халил, която е по-богата с 200 000 лева от билета „Мечтаният дом” на Национална лотария.

Какво още разказаха щастливците за живота си след печалбите от Национална лотария, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте възможността да участвате в следващото теглене за мечтаната печалба в играта „Големият джакпот” на Национална лотария на 17 август от 19.45 ч. по NOVA.