Люси Дяковска разкрива къде се крие вино на 100 години

По темата

Звездата от групата No Angels и ментор в последния сезон на X Factor Люси Дяковска ще покаже Плевен – такъв, какъвто не сме го виждали. В „Опознай България” тя ще разкрие уникални кътчета и истории от родния й град и околността. Макар че от години живее в Германия, Люси не е загубила връзката си с България. Този петък в „Здравей, България” зрителите ще видят емоцията й, докато разказва за битките от Руско-турската освободителна война в Панорамата в Плевен – мястото, побрало спомена как сме отстоявали свободата си. 

Къде е скрито 100-годишно вино и как се съхраняват 6 000 бутилки в единствения пещерен музей на Балканите – ще видим по време на пътуването към любимото място на Люси Дяковска, а на финала ще станем свидетели на красив залез в парк „Кайлъка”. 

Гледайте „Опознай България” всеки петък през лятото в „Здравей, България” по NOVA.

„Опознай България” е най-новата рубрика на „Здравей, България”, която NOVA реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо. Всеки петък в „Здравей, България” известни личности показват непознати места от родината и разкриват защо са толкова специални за тях. А за всички любители на пътешествията най-изчерпателният каталог на забележителностите в България Оpoznai.bg предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон.