Медията събира любими бг изпълнители, лицата на NOVA и зрители с концерт под надслов „Заедно сме №1”

Грандиозен концерт-спектакъл на открито подготвя NOVA за зрителите и феновете си на националния празник – 6 септември, в Княжеската градина в София. Поводът е стартът на новия есенен сезон, който отново ще предложи разнообразие от утвърдени световни формати, успешни български продукции и изцяло нови за страната ни шоупрограми. Иноватор по отношение на програмната си схема, NOVA ще е и първата медия, която представя новия си сезон с концерт пред публика и така за пореден път ще затвърди лидерската си позиция. 

Събитието ще представи най-важното от новия телевизионен сезон и най-актуалните онлайн проекти по атрактивен и динамичен начин, с много музика и позитивни емоции. Любими български изпълнители ще излязат на една сцена с лицата на NOVA, за да отпразнуват старта на есенния сезон и да разкрият кои ще са ключовите акценти в ефира на медията до края на годината. Най-новите онлайн продукции на най-голямата дигитална медийна компания в България – Нетинфо, също ще са част от програмата. 

Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Рафи, Дара, Славин, Ненчо Балабанов, Невена Пейкова и Стивън Ачикор ще са сред изпълнителите на концерта, а някои от тях ще влязат в неочаквани дуети и квартети с лица на NOVA. За доброто настроение на присъстващите и всички пред екрана ще се погрижат и най-колоритните тв водещи – Зуека и Рачков, които обещават да издадат любопитни детайли около топ продукциите на NOVA и Нетинфо.  

Всички присъстващи в Княжеската градина в София (до „Орлов мост”), както и зрители пред телевизионния екран, ще имат възможността да гледат концерта на NOVA и приятели на живо – на 6 септември от 20.00 ч. 

Не пропускайте възможността да се забавлявате с любимите си изпълнители и тв водещи. Шоуто ще е на ниво, защото „Заедно сме №1”!