Гледайте „Карате кид 3” от 14.30 ч. и „Кралят на Скорпионите 3: Изкуплението” от 16.50 ч. днес по NOVA

Невероятни приключения и тежки битки очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. Двама герои ще се изправят пред собствените си страхове и трябва да победят своите слабости, за да победят и своите врагове.

От 14.30 ч. Пат Морита и Ралф Мачио ще предадат поредния урок по воинска доблест в  екшъна „Карате кид 3”. Продължението на култовата лента от 1984 година отново е режисирана от Джон Авилдсен, който стои и зад успешната поредица за боксьора Роки. В третата част Даниъл (Ралф Мачио) отказва да участва в предстоящия шампионат по карате, той си навлича гнева на злобния Майк Барнс от клуб „Кобра”, решен на всяка цена да вземе титлата. Г-н Мияги, наставник и треньор на Даниъл, го съветва да не обръща внимание на Майк и да не участва в състезанието. Но когато заплахите се превръщат в изнудване, Даниъл отстъпва и това го разделя с Мияги – човека, когото най-много цени. Дали ще успее да изкупи вината си и да се върне отново на пътя на воина?

Пред изпитания се изправя и легендарният владетел Матеяс в приключенския екшън „Кралят на Скорпионите 3: Изкуплението” днес от 16.50 ч. по NOVA. След като триумфално завзе властта в първия касов хит „Кралят на скорпионите”, той изгубва кралството си, а неговата кралицата е покосена от чума. Сега Матеяс се подвизава като наемен убиец и трябва да се изправи срещу нов зъл тиранин и неговите призрачни воини, за да се възкачи отново на престола и да възстанови старата слава.

Не пропускайте развръзката в  „Карате кид 3” от 14.30 ч.  и „Кралят на Скорпионите 3: Изкуплението” от 16.50 ч. днес по NOVA.