Не пропускайте най-щедрото предаване в телевизионния ефир и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

31 късметлии подобриха стандарта си на живот със супер печалби от моментните и лото игрите на Национална лотария. В предаването на 3 септември бяха раздадени печалби на стойност 601 300 лева.

Най-големият късметлия е Валентин Валентинов от село Войводово, който получи чек за 200 000 лева печалба от билет „Лото +“. „Златните пирамиди 3“ позлатиха със 100 000 лева Милен Александров от град Пловдив. С печалби от 50 000 лева забогатяха Тодор Попов от Пловдив от билет „ПОД ПРИКРИТИЕ“ и Веселин Спасов от град Бургас от билет „Карибско съкровище“. Билет „Печалба за цял живот“ зарадва с 36 000 лева Радослава Христова от град Приморско, а играта „Лото Спорт“ донесе 13 300 лева на Светозар Домозинов от град Белене.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха Бирджан Сали от град Несебър от билет „Бинго Лото“, Иванка Янкова от град Самоков от билет „Златната мина“ и Димитър Драгов от град Свиленград от билет „Кеш кръстословици“. С по 10 000 лева си тръгнаха и Георги Минчев от град Нова Загора от билет „Супер Лото +“ , и Цветомир Атанасов от град Ловеч от билет „Перфектният подарък“.

Играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ зарадва с по 6000 лева Петя Джунова от село Пряпорец и Екатерина Чепелова от град София. Иван Дейков от град Варна пък се прибра у дома с печалба от 5000 лева от „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Билет „Лото +“ увеличи с по 5 000 лева финансите на Басри Салим от село Вокил и Добромир Грънчаров от град Троян. Печалби от 5000 лева ще харчат и Петър Петров от село Слатина от билет „Кеш х20“, Петър Лятев от град Пловдив от билет „Перфектният подарък“, и Татяна Костадинова от град Варна от билет „Златната мина“.

 Билет „Златната 7“ позлати с по 5000 лева Джумиле Баки от село Ваклиново и Савинка Савова-Томова от град София. Бонус играта на „Лото 6 от 47“ - „ПАРИ на МИГА“ донесе 5000 лева на Анка Ачова от град Самоков. Билет „Супер Лото +“ ощастливи с печалби от 5 000 лева Симеон Гешев от село Годлево, Донка Недялкова от град Павел баня, Благой Гелов от град Нови Искър, Росица Кралева от град Дупница и Никола Манов от град София. С по 5 000 лева повишиха спестяванията си и Иван Аврамов от град Берковица от билет „Кеш х50“, Красимир Кръстев от град Хасково от билет „Златните пирамиди 3“, Мариана Петрова от град Сопот от билет „Кеш кръстословици“, и Нина Атанасова от село Чомаковци от билет „Карибско съкровище“.

Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване в телевизионния ефир и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.