Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA очаквайте развоя на първата седмична мисия, първи противоречия, но и много смях

По темата

Само ден след началото на VIP Brother 2016, най-известните Съквартиранти вече имат интересно ежедневие, наситено с тайни мисии и интриги, много смях и малко любов. В епизода на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят неочаквания обрат в тайната мисия на Жана – "целувката на Юда". След като певицата не се справи със задачата си за даденото време, Големият брат ще я възложи на Миглена Ангелова. 

Само ден след старта на риалити формата, отношенията между Съквартирантите са изпъстрени с първите противоречия. Главни герои в тях са Миглена Ангелова и Жоро Торнев, които ще се опитат да наложат на ексцентричния Алек Сандър идеите си за поддържане на реда в Къщата. 

Големият брат обеща комедия с неочакван край и ще даде на зрителите точно това. В първата седмична мисия Тайният бос на Къщата ще определи три двойки по различни критерии, а всяка от тях ще има различна задача, тясно свързана с другия в двойката. Защо комедията е гарантирана и как Роро се превръща в състезателка по синхронно плуване, а Ирина трябва да прекара няколко минути в поза полуклек? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg