Не пропускайте риалити шоуто тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Финалът на мисия "Времето лети" предстои във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Жана отново ще влезе в Изповедалнята, за да раздели Съквартирантите по категории "най-надут", "най-голям интригант", "най-превзет", "най-секси" и "най-скучен". Този избор ще се окаже тежък за певицата и ще я разстрои до сълзи, но въпреки това Жана ще довърши започнатото.

По темата

По-късно двойките, разпределени от Тайния бос, ще дадат всичко от себе си в името на успеха на мисията. Довечера зрителите ще видят поредна доза забавление и звездни метаморфози, как са категоризирани участниците и на какви изпитания ще бъдат подложени, за да си осигурят луксозен бюджет.

Съквартирантите не се нуждаят от много време, за да скъсят дистанцията помежду си и тази вечер ще видим и чуем изключително интересни истории от техния живот. Миглена Ангелова с много любов ще разкаже за своите домашни любимци – два питона, а Валентин Михов с носталгия ще се върне към времената, в които постоянно е излизал с Лили Иванова. 

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg