Жана, Софкин, Борислав и Явор с имунитет за следващата седмица

Емоционалния край на мисия "Таен бос" видяха зрителите във VIP Brother на живо в петък по NOVA. Жана Бергендорф разбра истината и с облекчение призна, че дори не е подозирала за съучастничеството между Големия брат и Съквартирантите ѝ. Блестящото представяне на всички доведе мисията до успешен край, а номинираните Софкин, Борислав и Явор получиха не номинация, а имунитет за следващата седмица. Имунитет получи и самата Жана заради безупречното си представяне.

Междувременно мисия "Лично пространство" претърпя непредвидимо за зрителите и за самия Big Brother развитие. Задачата на Жана бе да спука пет от балоните, олицетворяващи личното пространство на Съквартирантите, докато те бяха предварително инструктирани, че ако не успеят да го опазят, ще бъдат лишени от всичките си лични вещи. Първият спукан от певицата балон беше този на Ирина, а в знак на съпричастност към нея Роро, Лара и Лили сами спукаха своите. В Къщата се обособиха два лагера – този на Съквартирантите, избрали да останат без лични вещи, и този на ревниво пазещите балоните си. Стигна се и до крайности. Глория бе толкова обезпокоена да не загуби вещите си, че се заключи в банята, а Борислав остана силно раздразнен от опитите на Жана да спука именно неговия балон.

Първият Съквартирант, който Жана посочи за изгонване, беше Георги Софкин, а в живото предаване зрителите станаха свидетели на загубата на търпимост към него от страна на групата. Съквартирантите се опитваха да обгрижват Софкин по всички възможни начини, но когато видяха, че той злоупотребява с добрината им и не им отвръща с възпитано отношение, единодушно решиха да го оставят на мира и да го третират като всеки един от останалите.

В понеделник предстоят първите номинации във VIP Brother 2016, а кои ще бъдат първите Съквартиранти, номинирани за изгонване в петък, предстои да разберем. Не пропускайте VIP Brother в понеделник, 19 септември, от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg