Гледайте девети епизод от втори сезон на хитовата поредица тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Биляна се изправя пред трудни решения в  хитовия сериал “Откраднат живот”. В епизода тази вечер по NOVA младата лекарка ще трябва да се справи с шока от истината за сделките на Виолета и да прецени как да постъпи с ужасяващото разкритие за собствената си майка. Кулминацията в разкритията за миналото очаква и Евгения, която ще подреди първите парченца от пъзела на истината за случилото се със сина ѝ.

 Галя Стилянова се опитва да разбере повече за миналото си и за любовта й към д-р Захариев, а междувременно първите появили се спомени оставят противоречиви емоции в тялото и съзнанието й. Междувременно казус в детското отделение ще предизвика нова конфронтация между д-р Кръстева и д-р Хинова.

Ще облече ли Галя отново лекарската престилка? Какво ще направи Биляна и дали ще потърси обяснение на Виолета за случилото се? Не пропускайте девети епизод от втори сезон на “Откраднат живот”от 21.00 ч. по NOVA.   

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.