След кастинга Диди Зибелс се отправя на път, за да стане част от един снимачен ден на любимата й продукция

Преди броени дни почитателка на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас "Откраднат живот" пристигна от Германия, за да стане част от един снимачен ден на любимите лекари в МБАЛ "Св. Кирил". Кастингът за фенове на хитовата продукция провокирал дамата да лети до България специално за снимките и възможността да срещне актьорския каст. 

По темата

"Когато човек мечтае силно, мечтите се сбъдват. Едно е да си пред екрана, а съвсем различно е да си на снимачната площадка. Беше невероятно преживяване. Играя майката на едно детенце, която му прави забележка, че рисува по стените на болницата. Искам да благодаря на целия екип, който беше толкова мил и внимателен", разказва 51-годишната Диди, която живее близо до Мюнхен.

"Моят вуйчо беше акушер гинеколог в Пирогов. Вероятно от него ми е останал задълбоченият интерес по темата. И на него щеше да му направи голямо впечатление този сериал, който успява да представи толкова добре лекарското съсловие", разказва дамата, която е впечатлена от достоверната игра на актьорите и вникването в детайлите на целия снимачен екип.

Всеки, който желае да стане част от снимките и да види създаването на сериала зад кадър, може да следи новите възможности за участие на официалната Facebook страница на "Откраднат живот". Епизодите следете във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.