Виолета манипулира миналото на д-р Стилянова и д-р Захариев, Биляна се впуска в търсене на улики – в епизодите тази седмица по NOVA

Разкриването на добре пазената тайна ще предизвика едни от най-драматичните моменти за героите в "Откраднат живот" в следващите епизоди на най-успешния български сериал на медицинска тематика. След неочакван развой на събитията д-р Иван Генадиев ще се изправи пред лицето на смъртта, а лекарите от МБАЛ "Св. Кирил" ще бъдат подложени на сериозно изпитание в борбата за живота му. Евгения ще намери път към нов живот след шокиращата истина, а Калин ще опита да разбере мистериозните мотиви за разрива в семейството.   

Травмираната д-р Стилянова ще бъде подложена на необичайно лечение от Виолета Захариева. В манипулациите си Виолета дори ще опита да убеди майката на Галя в несъществуващо минало, оставяйки под съмнение чувствата на д-р Стилянова и д-р Захариев. Биляна ще се отправи в търсене на улики за престъпленията на своята майка, които ще предизвикат нови въпроси за съмнителния бизнес. 

По темата

Борбата за поста на завеждащ спешното отделение ще се окаже вълнуваща не само за кандидатите, но и за екипа, който ще направи необичаен облог. Любовният триъгълник между Биляна, Алекс и Калин ще провокира нови моменти на ревност в младата двойка.  

Ще успее ли Виолета да обърне обстоятелствата в своя полза? Ще оживее ли д-р Иван Генадиев след тежкия инцидент? Не пропускайте "Откраднат живот" от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Ако сте пропуснали премиерните епизоди на втори сезон на "Откраднат живот", можете да ги гледате отново само в NOVA PLAY. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.