Не пропускайте бляскавия финал на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Големият финал на VIP Brother 2016 е тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA, когато Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо ще се борят за зрителската подкрепа и титлата "Любима звезда на България".  

По темата

Финалистите прекараха два месеца в пълна изолация, като изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери помагаха да останат себе си докрай. 

Големият финал на VIP Brother 2016 ще бъде емоционален и динамичен, какъвто беше и юбилейният сезон на шоуто. Финалистите ще получат възможността да гледат заедно със зрителите, а Big Brother ще ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. 

Броени часове преди финала водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева направиха равносметка за изминалия сезон в студиото на "Здравей, България". 

В "На кафе" прогнози за финала направиха коментаторите Маги Желязкова, Антон Стефанов, Кали и бившите Съквартиранти. Целия разговор гледайте във видеото. 

Кой ще получи титлата "Любима звезда на България", определят зрителите на бляскавия финал на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg