Кулинарните фенове могат да си припомнят епизодите от първия сезон на "Кошмари в кухнята" – в събота от 17.00 ч. по NOVA

Епизодът на "Кошмари в кухнята" днес по NOVA ще отведе шеф Манчев в емблематична кръчма в Разлог, където кошмарите са равни на стотици хиляди левове заеми. За първи път Иван Манчев ще потъне в счетоводен хаос, който обрича едно семейство на банкрут.

Механата "Разложка мааза" е паметник на културата и се слави с добрата си кухня, но страда от мениджърско невежествo. Заведението в китното градче стопанисват съпрузите Мариета и Тошко, които обаче са затънали в заеми, а имотите им са ипотекирани. 

Фамилията има кредити за над 200 000 лева, за да обезпечи нуждите на ресторанта. Банките не спират да притесняват семейството, защото не покрива задълженията си. Двамата съпрузи не водят счетоводство и за девет години, откакто са отворили ресторанта, не са правили ревизия. Ето защо те решават да се обърнат за помощ към шеф Манчев, който ще се сблъска със сериозен счетоводен хаос.

Ще въдвори ли шеф Манчев нов ред в известната механа, за да спаси едно семейство от заплахата да остане на улицата? Припомнете си епизода от първия сезон на "Кошмари в кухнята" днес от 17.00 ч. по NOVA.