Не пропускайте първия епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

12 талантливи любители сладкари и пекари ще се впуснат в "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Като за начало участниците ще се чувстват в свои води в кухнята на предаването, тъй като трябва да приготвят любимата си торта, след което идва голямото изпитание за сръчност – торта "Гараш". Любопитни подробности преди първия епизод разказа в "На кафе" Алекс Раева. Тя и Рафи Бохосян са водещите на "Bake Off: най-сладкото състезание"

По темата

"Рецептите в предаването са сложни, но също така са достъпни за зрителите", обясни Алекс. "Участниците не са професионални кулинари, а аматьори, които се увличат по сладкарството като хоби. Затова много хора ще се припознаят в тях", разказа още тя. Участниците ще се изправят както пред забавни ситуации, така и пред изпитания, като например изгаряне с карамел. Целия разговор с Алекс Раева и Рафи Бохосян гледайте във видеото от "На кафе". 

Не пропускайте първия епизод на "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница "Bake Off: най-сладкото състезание".