Вижте ексклузивни кадри от кухнята на "Bake Off: най-сладкото състезание"

Първото изпитание за участниците в "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA е торта "Гараш". В първия епизод 12 участници се впускат в най-сладката надпревара в ефира – за "Най-добрия любител сладкар и пекар на България". 

По темата

Малко известен факт е, че "Гараш" е българска шоколадова торта, която през последните десетилетия става все по-популярна и в Западна Европа заради чудесния си вкус и деликатен аромат. Преди това участниците ще приготвят своята любима торта по рецепта, която познават. 

Шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски ще оценяват представянето им, а водещи на предаването са обичаните Алекс Раева и Рафи Бохосян

Ексклузивни кадри от кухнята на "Bake Off: най-сладкото състезание" вижте във видеото от "Здравей, България". 

Колко цели торти ще стигнат за оценка до експертното жури, кой ще стане Звездата на вечерта и кой ще отпадне още след първата кулинарна битка, зрителите могат да видят в първия епизод на "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница "Bake Off: най-сладкото състезание".