Не пропускайте епизодите от новия сезон всеки четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

"Мис Пепеляшка" се завръща в ефира с нов сезон и серия интригуващи ситуации тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Една градска принцеса и едно момиче от село ще дръзнат да разменят обувките и местата си за няколко дни. Едната ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице със сурова и непозната за нея действителност, а другата ще напусне живота си на село, за да попадне под светлините на прожекторите. 

Толкова сложно ли е да се измъкнеш от големия град за няколко дни и да се вмъкнеш в живота на едно обикновено момиче на село? Вярно ли е, че принцесите плачат, само ако счупят маникюра си? Докъде се простират митовете и легендите и как се раждат приказките, разкрива новият сезон на предаването. 

По темата

В първия епизод на "Мис Пепеляшка" зрителите ще видят една Мис – отличничка, носителка на шест титли от конкурсите Мис Силикон, Мис Плеймейт, Супер тяло на годината, Блондинка на годината и Еротичен модел. Гентиана Халити е градско момиче и е виждала село само по телевизията и през прозореца на автомобила си. Тя е принцесата на мама и кралицата на мъжките сърца. Притежава и куража на истински рицар, хвърляйки се с хъс в приключението "Мис Пепеляшка". Само след няколко часа обаче принцесата ще се моли добрата фея да я спаси и кошмарният ден никога да не се повтори в живота й. Скоро ще разбере, че фобията й от насекоми, които са навсякъде, далеч не е най-големият й проблем. 

От другата страна на огледалото застава Магдалена Ганевска – едно момиче от село, за което София до момента е позната само от телевизионния екран. Тя е отличник в селската работа. Всеки ден помага на семейството си в отглеждането на зеленчуци и селскостопански животни. Единственото й забавление са срещите с приятели, а дискотека вижда най-много веднъж в месеца. Луксозните дрехи, гримове и СПА за нея са само лъскави образи от рекламите… До влизането й в "Мис Пепеляшка".

Не пропускайте новия сезон на документалното риалити "Мис Пепеляшка" – всеки четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.