Комедиен фурор очаква зрителите на най-българското предаване

След четиригодишна ваканция най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" се завръща триумфално в ефира на NOVA тази вечер от 20.00 ч. с епизод, който обещава да се помни дълго в родната телевизионна история. 

Под чаровното ръководство на емблематичната водеща Евелина Павлова, Юлиян Константинов ще поведе в битка най-славния бард на България Веселин Маринов, комедийната фурия Станимир Гъмов и красивото лице на родната политика Калина Крумова. 

По темата

Андрей Слабаков ще се сражава рамо до рамо с любимеца на българските жени – певеца Галин, с "господаря" на комедията Румен Угрински и с талантливата актриса от най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" – Дария Симеонова. 

Независимо от ниските температури навън, градусите по време на шоуто рязко ще се покачват. Впечатлени от новия декор на формата, Гъмов и Угрински не само ще обърнат студиото с главата надолу, но и ще направят сериозни опити да оставят балерините без работа през по-голямата част от вечерта. 

Звездите ще играят любимите игри на българските зрители. Почти веднага след началото ще се върнат "Отново на училище", ще познават имената на "Прочути сънародници", ще празнуват бомбастичния "Рожден ден" на Калина Крумова, а на финала двамата капитани ще въртят колелото, за да определят временния победител. 

Големият финал в първия епизод е нов, специален и грандиозен – за първи път в България зрителите ще станат свидетели на уникална игра, в която капитаните буквално рискуват живота си за победата. Нейното име е "Удави капитана!" и, действително, на финала на шоуто един от капитаните ще потъне в близо един тон вода.

Още две впечатляващи игри, вдъхновени от историята и традициите ни, ще дебютират в новия сезон на "Аз обичам България", за да гарантират, че в родния ефир няма по-добро семейно забавление от най-българското шоу. Тази вечер от 20.00 ч. изборът е само един – NOVA и "Аз обичам България". 

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-родолюбивото състезание, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook.