Кулинарните фенове могат да си припомнят епизода от първия сезон на "Кошмари в кухнята" – днес от 17.00 ч. по NOVA

Епизодът на "Кошмари в кухнята" днес от 17.00 ч. по NOVA отново ще изпрати шеф Манчев на спасителна операция. Този път той ще гостува на пицария La Casa в Стара Загора, която е в тежка финансова криза. За да спаси ресторанта, Манчев ще използва съвсем нови методи и дори ще гостува в местното радио. 

Собствениците Владо и Мишо са приятели от деца и споделят мечта, която обаче се е превърнала в истински кошмар. Двамата дълги години са работили като пицари и мечтаят за собствен ресторант. С много труд и помощ от семействата си те откриват пицария, но ресторантьорският бизнес се оказва по-сложен от очакваното. Владо и Мишо затъват в заеми, които вече три години не успяват да върнат. 

Още по-голям е кошмарът в кухнята на заведението. Кулинарните решения на главната готвачка гонят клиентите, а хигиената е последното нещо, на което се обръща внимание. Владо и Мишо са добри готвачи, но не успяват да се справят със задълженията си на собственици. Ето защо страхът от фалита ги провокира да се обърнат за помощ към шеф Манчев. 

Какъв план за излизане от кризата ще предложи този път шеф Манчев? Припомнете си епизода от първия сезон на "Кошмари в кухнята" днес от 17.00 ч. по NOVA.