"На кафе" с Борислав за участието му в риалити формата

"Във VIP Brother бях себе си", заяви в "На кафе" бизнесменът Борислав Комсийски, който на финала на риалити формата зае четвъртото място. Той подчерта, че не е конфликтна личност и това е повлияло в положителна насока за отношенията в Къщата. 

Борислав призна, че е участвал в шоуто, за да придобие популярност, която да му е полезна за бизнеса. "Не очаквах четвъртото място, така че съм доволен от представянето си", отбеляза той. По думите му неговата единствена стратегия е била да не се изложи пред близките си, които са извън Къщата. 

По темата

Какво още разказа Борислав за неговите отношения с Емануела и останалите звезди – гледайте във видеото от "На кафе" по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg