Вижте кои са късметлиите в предаването тази събота

Предаването Национална лотария раздаде печалби за рекордните 1 945 604 лева тази събота по NOVA. Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров посрещнаха 36 щастливци, сред които и най-новия милионер в предаването. 

Пенчо Пелтеков получи чек за 1 милион лева, които спечели от билет "Коледен календар" на рождения си ден.

Чекове за 100 000 лева от "Големият джакпот" грабнаха Славчо Пугьов от Бобов дол и Наталия Кисова от Пловдив. Късметлиите бяха изтеглени от допълнителните жребии в играта. С по 100 000 лева забогатяха и щастливците Мартин Димитров от София от билет "Златните пирамиди 4" и Верка Захариева от Дупница от "Карибско съкровище".

Печалби от 50 000 лева ще харчат Людмила Димитрова от Тръстеник от билет "Лото +", Недялка Тодорова от Ардино от "Златните пирамиди 4", Йордан Панайотов от Шумен от "Американско бинго", Иваничка Глупарска от Искър от "Мега Милиони" и Диляна Велинова от Елин Пелин от "Подаръци всеки ден".

Играта "Лото Спорт", в която шансовете за 1 милион лева са на всеки четири минути, зарадва с 15 000 лева Веселина Димитрова от Дупница. Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Ирина Спирова от Кърджали от "Бинго Лото", Румяна Текелиева от село Войводиново от "Кеш кръстословици", Емилия Костадинова от Добрич от билет "Печалба за цял живот", Севдалина Атанасова от Силистра от "Кеш х 20" и Ани Петрова от София от играта Лото 5/35 "Златната топка".

Пет познати числа и страна на монета в играта "Големият джакпот" донесоха печалби от 6 000 лева на Боян Зарев от София, Христо Христосков от Пловдив и Юлиан Славчев от Перник. По 5 000 лева грабнаха Лютви Османов от село Резач, Цветана Виденова от София и Митко Чилингиров от Ивайловград. По едно познато число не достигна на късметлиите, за да спечелят рекордния джакпот от 12 милиона лева.

Билет "Перфектният подарък" ощастливи с по 5 000 лева Хариета Иванова от Ботевград и Росица Иванова от Варна, а "Американско бинго" донесе същата сума на Ива Георгиева от село Хлябово и Златка Ушева от Златица. Печалба от 5 000 лева на момента от играта "Лото 6 от 47" изненада Владко Янев от Дупница. "Златните пирамиди 4" пък позлатиха със същата сума Елисавета Делева от Казанлък и Калина Живкова от село Хрищени. "Супер Лото +" увеличи с по 5 000 лева семейните бюджети на Цветослава Дойнова от Габрово и Анджел Али от Карнобат.

По 5 000 лева ще харчат и късметлиите Ивета Конедарева от село Абланица от билет "Кеш x 10", Йордан Дойнов от София от "Подаръци всеки ден", Илия Суваджиев от Варна от "Лото Зодиак", Екатерина Минкова от София от "Златните пирамиди 3" и Илия Желев от Горна Оряховица от "Златното съкровище".

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.